Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 met Transavia naar Fuerteventura vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Fuerteventura kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

zoek goedkoopste Transavia tickets naar Fuerteventura

Alleen vanaf Schiphol

Wil je in de zomer van 2024 naar Fuerteventura vliegen? Dan kan dat vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Op dit moment worden er voor het zomerseizoen 2024 door Transavia geen vliegtickets aangeboden vanaf andere luchthavens dan Schiphol. Transavia gaat drie keer keer week op Fuerteventura vliegen: op dinsdag, donderdag en zondag. De vliegfrequentie gaat vooralsnog niet omhoog tijdens de meivakantie of zomervakantie.

Tarieven

De vliegtickets naar Fuerteventura voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 84,- voor een enkele heenreis. De goedkoopste terugvlucht van Fuerteventura naar Amsterdam wordt op dit moment voor € 89,- aangeboden, waarmee het voordeligste retourticket uitkomt op € 173,-. Voor die prijs kun je op dit moment op donderdag 3 oktober 2024 heen vliegen naar Fuerteventura en op donderdag 10 of 17 oktober 2024 terug naar Nederland reizen.

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Fuerteventura te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk alle Transavia vliegtickets naar Fuerteventura